Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra YAMANOL tarafından öğrencilerimizde Sağlıklı Beslenme konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile okul panomuz hazırlandı.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Erhan ÖZTÜRK öncülüğünde okulumuzda BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI kutlandı.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Gürhan YILDIZ öncülüğünde Yeşilay Haftası etkinlikleri okulumuzda düzenlendi.

Mrt

Rehberlik Servisi tarafından okulumuz öğretmenlerine seminer verildi. Okul Rehber Öğretmeni Kübra YAMANOL tarafından okulumuz öğretmenlerine SINIR KOYMA konulu seminer öğretmenler odasında verildi.

Mrt

2024 Yılı Okul Geneli Deprem Tatbikatımızı Gerçekleştirdik. Mart ayı içerisinde toplamda 2 tatbikat yapıldı.

Mrt

Okulumuz 5. Sınıf Öğrencileri ile Sancaktepe Trafik Eğitim Parkına gezi düzenlendi.

Şbt

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında velilerimize yönelik seminer düzenlendi.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Veli Akademileri kapsamında yerel hedef olan SINIR KOYMA konusunda velilerimize Rehber Öğretmenimiz Kübra YAMANOL tarafından seminer düzenlendi.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 7-B Sınıfı öğrencileri ile Koç Müzesi gezisi düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda Beykoz İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilerimize Postür ve Duruş Eğitimi semineri verildi.

Şbt

Okulumuzda sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi.