Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul törenimiz velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkısı ile kutlandı.

Nis

2. dönem veli toplantısı 23 Nisan Salı günü saat 14:00'te yapılacaktır.

Nis

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize Bağımlılıkla Mücadele semineri verildi.

Nis

Beykoz İtfaiyesi ekipleri tarafından okulumuzun tüm öğrencilerine ve personeline yönelik yangınla mücadele eğitimi uygulamalı olarak anlatıldı.

Nis

01-07 Nisan 2024 Ulusal Kanser Haftası Farkındalık Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine LÖSEV yetkilisi Sn. Ebru YARDIMCI tarafından seminer verildi.

Nis

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Erhan ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz 7 Nisan Kişisel Verilerin Korunması Günü etkinlikleri kapsamında okul panosu çalışması yaptılar.

Nis

Okulumuzda İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlisi Diler Yeşim TÜRK tarafından öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme ve Diyabet Farkındalığı konulu seminer verildi.

Nis

Okul Aile Birliği gelir ve giderlerimizi gösteren bilançomuz.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra YAMANOL tarafından öğrencilerimizde Sağlıklı Beslenme konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile okul panomuz hazırlandı.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Erhan ÖZTÜRK öncülüğünde okulumuzda BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI kutlandı.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Gürhan YILDIZ öncülüğünde Yeşilay Haftası etkinlikleri okulumuzda düzenlendi.

Mrt

Rehberlik Servisi tarafından okulumuz öğretmenlerine seminer verildi. Okul Rehber Öğretmeni Kübra YAMANOL tarafından okulumuz öğretmenlerine SINIR KOYMA konulu seminer öğretmenler odasında verildi.

Mrt

2024 Yılı Okul Geneli Deprem Tatbikatımızı Gerçekleştirdik. Mart ayı içerisinde toplamda 2 tatbikat yapıldı.

Mrt

Okulumuz 5. Sınıf Öğrencileri ile Sancaktepe Trafik Eğitim Parkına gezi düzenlendi.

Şbt

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında velilerimize yönelik seminer düzenlendi.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.